Pr ne | Katalogu | Galeria | Kontakt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 0 2 2
 
 
 
  Kush jemi ne?

Ndërmarrja BOJTA ING dooel Shkup është ndërmarrje për prodhim, tregti dhe inzhenering, dhe është e specializuar në planifikimin, proektimin dhe prodhimin e shenjave te trafikut sipas standardeve të Maqedonisë dhe gjithashtu sipas standardeve Europiane.

 
     
  Mbrapa  
     
 
Pr ne | Katalogu | Galeria | Kontakt